Rivning Stockholm

Vi utför rivning i Stockholm. Vi utför både stora och små rivningsentreprenader åt både företag och privatpersoner, allt från rivning i badrum till rivning av stora lokaler. Kontakta oss idag för genomgång om just ert projekt och för en offert. När du anlitar oss för rivning så kan vi självklart även ta hand om tillhörande saneringsarbeten så som asbest.

När vi arbetar är det viktigt med att kunden alltid står i första rum och vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på kvaliteten. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig nöjd med allt från bemötande till den rivning och det efterarbete som ni valt att anlita oss för.

Vårt fokus under rivningsarbeten är alltså alltid ordning och reda på samma gång som säkerhet för både kund och personal prioriteras. Självklart sorterar vi alla rivningsdelar efter en rivning, för oss är miljön viktigt och vi anstränger oss för att vara ett miljövänligt rivningsföretag. Vi arbetar snabbt och effektivt, och vi kan ställa upp med kort varsel för rivning i Stockholm. För att skydda och skona omkringliggande ytor tillämpar vi dammfri rivning där det krävs, fråga oss gärna mer så berättar vi hur vi kan hjälpa er med er rivning.

Kontakt

Enklast når du oss per e-post eller telefon. Vi svarar alltid så fort vi kan och du är välkommen att höra av dig både om du vill ha en offert på någon av våra tjänster eller om du vill ha lite mer information. Välkommen.

Mail: info@allriv.se

Kontor:  08-25 57 48

Mobil: 070-424 86 85

Rivningsfirma Stockholm

Vi är en rivningsfirma med kunden och miljön i fokus!

Rivning utomhus och inomhus

Allriv.se har tjänat Stockholm och de omgivande områdena sedan mycket länge. Vi hanterar alla storlekar och typer av rivningsarbeten och demolering. Åt privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och byggrelaterade företag. Beroende på dina behov och önskemål så skräddarsyr vi en lösning inom rivning just för dig.
Vi som rivningsfirma har självklart tillgång till all tung utrustning med alla moderna tillbehör för all typ av rivning i Stockholm som vi kan tänkas behöva. Vi ser det som ett privilegium att vara i den här branschen och älskar att lösa komplexa rivningar, sanering och återvinningsprojekt. Vid stambyte så kan vi hjälpa till med ombyggnadsrivning. Vi ser till så att alla våra kunder blir nöjda efter utfört arbete som mestadels sker i Stockholm.

Vårt arbete och miljön

Allriv.se tar miljö och hälsa på allvar och använder alla tillgängliga alternativ för att återvinna eller återanvända byggmaterial. Vårt företag har genomfört demolering av de flesta typer av projekt; skorstenar, lägenheter, kök, badrum, mellanväggar, golv, tak och fasader. Efter rivningen ser vi alltid till att byggavfallen tas hand om. Som ett miljöanpassat rivningsföretag så återburkar och återvinner vi så mycket som möjligt och tar hand om all farligt avfall. Innan rivningsstarten, så inventeras miljöfarliga avfall. Anlitar du Allriv för ett rivningsarbete kan du vara säker på att rivningen utförs säkert och högst miljövänligt. Vi hjälper till med rivning i Stockholm med omnejd.

Damm och buller

Vi ser till att minska buller och störningar så mycket som möjligt. Damm är oundvikligt och förekommer vid all rivning. Detta tar vi också hand om genom dammfällor och avspärrning av området. Containers eller byggsäckar används för att sortera ut rivningsmassorna som sedan transporteras bort. Krävs en rivning med mycket omtanke kring omgivningen är vi rätt företag för er.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på rivning och har lång erfarenhet inom denna bransch. Därför kan vi tryggt erbjuda effektiva, personliga helhetslösningar utav högsta kvalitet på rivning i Stockholm.