Snöskottning Stockholm

Vi utför snöskottning i Stockholm, både stora och mindre ytor. Vi håller rent där maskiner inte kommer åt, eller där man vill skona underlaget från tunga maskiner. Vi står beredda dygnet runt under perioden 1/11 – 31/3. Under denna period når ni oss på journummer 076 – 094 58 85 utanför kontorstid. Vi utför även takskottning och snöröjning i Stockholm med utbildad personal genom ”skotta säkert”. Vill ni teckna kontrakt på snöskottning Stockholm går det bra att teckna direkt med oss. Vi ser till att taket eller ytan hålls skottad från snö dygnet runt!

Riskförebyggande vinterarbete

I bebyggda miljöer är det viktigt att snöröjning och halkbekämpning planeras och utförs omsorgsfullt precis som rivning. I dag är det fastighetsägaren som är ansvarig att se till att taket skottas. Att utföra snöskottning på tak är riskförebyggande, och det ska alltid bli utfört av fackmän med rätt utbildning och utrustning, då detta medför en del säkerhetsrisker om snöskottningen inte utförs på rätt sätt.

Snöröjning och plogning

ALLRIV AB hjälper dig gärna med snöskottning när du behöver oss. Vi är snabbt på plats för att frigöra garageuppfarten eller för att skotta enstaka gång från ytterdörr till postlåda, alla dagar i veckan. För att uppnå en så effektiv snöröjning som möjligt erbjuder vi även snöplogning. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra snöskottningstjänster i Stockholm.

Certifierad snöskottning

Vi utför takskottning och vår personal på ALLRIV är alla utbildade och innehar licens enligt SKOTTA SÄKERT. Denna licens garanterar dig som kund att vi har rätt kompetens, utrustning och försäkringar för att utföra snöskottningsarbetet på bästa möjliga vis.

Kontrakt på snöskottning

Du kan teckna kontrakt på snöskottning med oss. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så berättar vi mer. Vi står beredda att hjälpa dig. Vi är verksamma i hela Stockholm. Du kan ringa eller mejla in en förfrågan på info@allriv.se så hjälper vi dig med de frågor du har kring snöskottning eller våra andra tjänster!