Trädgårdsarbeten Stockholm

Behöver ni hjälp med trädgårdsarbeten?
Då har ni kommit rätt! Vi hjälper privatpersoner, föreningar och företag med sysslor som gräsklippning, lövblåsning, sandupptagning med mera, egentligen allt som rör trädgårdsarbeten. Hör av er till oss med er förfrågan så berättar vi mer om hur vi kan hjälp er! Om önskan finns, går det att teckna kontrakt på återkommande arbeten som t ex gräsklippning.
Behöver du hjälp med att t ex röja efter vintern eller andra trädgårdsarbeten så kan vi både hämta och lämna massor med lastbil eller lätt lastbil beroende på mängd.

Med våra tjänster kan du få tid över till något annat på sommaren. När sommaren äntligen är här blomstrar även grönskan och kanske behöver gräset klippas när ni är på semester eller så är det dags för träd- eller häckbeskärning, eller rensa ogräs så att trädgården ser snygg och prydlig ut. Vi kan hjälpa till med det mesta som ingår i trädgårdsarbete. Låt oss hjälpa dig att njuta mer av din oas och slippa en massa måsten.

Trädgårdsarbete består av många sysslor och kan innebära tunga lyft eller slitsamma arbetsställningar, det är inte alla som klarar det eller som inte har tid, är fallet så, så har du kommit rätt! Vi hjälper privatpersoner, föreningar och företag bl.a med sysslor som gräsklippning, lövblåsning, och sandupptagning. Om du söker avlastning med dessa uppgifter, hör av dig till oss med din förfrågan så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig.

Det är inte bara på sommaren det finns trädgårdsarbete som måste utföras. Under vintern kan gräsmattan lida av det bristande solljuset, fuktigheten och kylan. Det kan vara bra för gräsmattan med en ordentlig omvårdnad och tillsyn innan det kalla klimatet sätter in. Kvarlämnade höstlöv på gräset hindrar ljuset från att tränga ner vilket kan leda till torra, bruna fläckar och mossa i gräsmattan. Gräset kan behöva klippas en sista gång innan frosten kommer, och det kan vara gynnsamt att gräset inte blir för kort eftersom längre gräs då bättre överlever mindre solljus. vilket i längre sikt ger gräset en bättre motståndskraft mot mossa och ogräs.

Gå in på Skatteverket och se vilka trädgårdsarbeten som du kan få RUT-avdrag för.Varmt välkommen att kontakta oss för en offert! Det går bra att ringa eller mejla in en förfrågan på info@allriv.se så hjälper vi dig. Vi utför trädgårdsarbete i Stockholm med omnejd!